Skip to main content

Voor bedrijven

Voor bedrijven

Al onze online trainingen kunnen we incompany aanbieden. Als standaardpakket of als maatwerkwerktraject. Ook bij de incompany trainingen bieden we de combinatie met een praktijk- of reflectiecoach. Al onze praktijkcoaches zijn trainingsacteur, alle reflectie coaches zijn naast coach ook supervisor, therapeut of bedrijfsmaatschappelijk werker. Daarmee hebben we sterkte trainers en coaches in huis die in staat zijn dit goed te combineren. We kunnen onze trainingen als een standaard pakket aanbieden. Echter streven we ernaar om passend maatwerk te bieden.

Bekijk we-trainingen

Welzijn en werkgeluk

Het welzijn en werkgeluk van medewerkers staat bij ons op nummer 1. Welzijn is een breed begrip. Medewerkers kunnen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk. Bedrijven kunnen dit verankeren in hun visie en cultuur. Het handelen van de medewerkers en leidinggevenden laat zien wat deze woorden waard zijn.

Dat klinkt simpel. We weten dat er allerlei oorzaken zijn waardoor het geluk en welzijn beïnvloed worden. Of zelf het leren en ontwikkelen van medewerkers verwaarloosd. Wil je een gedrags- of attitude verandering bewerkstelligen dan bieden wij begeleiding bij implementatie en borging samen met medewerkers in de eigen organisatie.

Online Training Intervisie Begeleiding
Supervisie, intervisie, coaching

Ons aanbod

Ons aanbod op een rij:

  • Maatwerk in trainingen
  • Begeleiding bij implementatie
  • Ontwikkelen van een train de trainer
  • Inzet van trainersacteurs als levend oefenmateriaal

In de Top 3 voor Bedrijven staan de volgende trainingen:

Desgewenst kunnen we accreditatie aanvragen voor de maatwerktraining

Neem contact op

Bespreek de mogelijkheden voor uw bedrijf