Team identiteit

€1040,- incl. 21% BTW
per team maximaal 8 medewerkers

Als team werken we hard. Ieder is met de eigen taken bezig. We missen de samenhang en de verbinding met elkaar. We hebben te maken met een sterke doorstroming van het personeel.

Krijg toegang

Over de online training

In deze online training sta je stil bij de visie van je team en organisatie. Hoe past dit bij de professionele identiteit van elke medewerker? Waar liggen talenten die nog niet ingezet worden? Is er een gezamenlijke ambitie? Kunnen de talenten van de medewerkers daarin van betekenis zijn of ontwikkeld worden?

Hoe kan de leer- en ontwikkelstrategie daarop afgestemd worden. Waarmee er een win-win situatie voor medewerkers en voor de organisatie gaat ontstaan. Je volgt deze samen met je team, collega’s en leidinggevende.

Gedurende zes maanden krijg jullie maandelijks informatie waar je in de praktijk mee aan de slag gaat.  In drie begeleide sessies worden de individuele plannen verbonden aan de gezamenlijke ambitie. Je kunt de informatie meteen toepassen en vragen stellen via een gezamenlijk online platform.

Dit ga je leren

Je leert over:

 • de verschillende fasen in een team
 • onderscheid formele en informele processen
 • knelpunten
 • patronen en parallelprocessen
 • ontwikkel-mogelijkheden
 • basisbehoeften in samenwerken
 • professionele identiteit
 • groepsgedrag
 • gezamenlijke ambitie
 • feedback te organiseren

Deze training werd ontwikkeld door

Gorry Cleven

 • 25+ ervaring ervaring als coach, leer-supervisor, therapeut en trainer
 • Schreef het Handboek voor trainersacteurs
 • Ontwerper van het Teamraster, dialoogkaarten voor teams
 • Ook online betrokken, ervaringsgericht, met oog voor detail
Lees meer

Kijken

1 x 20 minuten

Lezen

6 x 10 minuten

Doen

6 x 15 minuten

Duur

6 maanden

Online sessie

3 x 2 uur

Dit vinden onze klanten van ons

Inge Keijers
Inge Keijers
16:48 05 Jul 21
Een online intervisie training gevolgd bij Gorry.Veel oefenmogelijkheden en veel variatie in de lesdagen. Gorry is een zeer professionele en prettige trainer die ruime ervaring heeft binnen het werkveld van professionele begeleiding ( supervisie, intervisie, coaching etc).
Matthijske Verseput
Matthijske Verseput
07:59 05 May 21
Ik krijg via In Scene, Super Visie en Intervisie met ons bedrijf. Zo willen we de kwaliteit waarborgen van onze dienstverlening.Gorry denkt goed mee en levert aan ons een goede kwaliteit van intervisie waarbij je na elke sessie denkt. "Zo deze sessie heeft me weer goed aan het denken gezet!"Waardoor je weer anders tegen de situatie aan kijkt.De manier van aanpak geeft je nieuwe inzichten. Waardoor je weer verder kunt.De werkwijze van In Scene is zeer professioneel van opzet. Het is zeer prettig en veilig.Ook in Corona tijd zijn de sessies doorgegaan. Gelukkig ging dit via beeldbellen of bellen.Super blij met In Scene. Ga zo door.Groetjes MarkMark Jager Coaching.
Mark Jager
Mark Jager
12:11 26 Apr 21
Ik ben blij dat ik Gorry enkele jaren geleden als leer-supervisor ben tegen gekomen. Zij heeft mij op een fijne manier laten groeien tot de supervisor die ik nu ben. Tijden de leer-supervisie heb ik inhoudelijk stevige stappen gemaakt en heb ik inzicht gekregen in mijzelf en mijn kijk op leren en ontwikkelen.Gorry heeft iedere bijeenkomst goed in de gaten gehad wat mijn leerbehoefte was en daar prima op ingespeeld. Zij verstaat de kunst om door het stellen van vragen haar supervisant tot inzichten te laten komen.Naast de hoge kwaliteit van haar werk, is Gorry een prettige en toegankelijke persoonlijkheid met aandacht, betrokkenheid, nuchterheid en focus.
Yvon Dentener
Yvon Dentener
15:33 10 Apr 21
Ik heb bijna 2 jaar geleden de training 'Intervisietraining' bij 'In Scène" van Gorry Cleven in Eindhoven gedaan. Ik had enige theorie over begeleide intervisie op de Post-HBO-Supervisie op de CHE gehad, maar dat was niets vergeleken bij wat Gorry te bieden. Ze gaf veel informatie over intervisie en teamcoaching. Bovenal hebben we veel geoefend in de groep. Het was verrijkend, en geeft me nu in de praktijk een stevige basis.
Mieke de Borst
Mieke de Borst
10:08 09 Apr 21
Goede supervisie gehad van Gorry Cleven. De combinatie van haar betrokkenheid en ervaring in het vakgebied zorgden ervoor dat ze me op een persoonlijke en deskundige manier kon helpen bij mijn leerproces en verdere ontwikkeling als therapeut. Combinatie van gerichte en verdiepende vragen en ervaringsgerichte oefeningen werkten bij mij erg verhelderend! Nogmaals dank hiervoor Gorry :).
Charlotte van Tiggelen
Charlotte van Tiggelen
09:33 31 Mar 21


Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen


Kennismaken? Plan een koffiemoment