Jezelf manifesteren in de samenwerking

€750,- incl. 21% BTW

Ik heb het gevoel dat er een conflict ontstaat als ik voor mezelf opkom. Zowel thuis als op mijn werk loop ik hierin vast. Daarom blijf ik het de ander naar de zin maken. Of in mijn communicatie loop ik te vaak voor de troepen uit. Anderen vinden mij dominant en soms ook agressief.

Krijg toegang

Handvatten

Voor deze training vul je het interpersoonlijk profiel in en laat je anderen dit over jou invullen. Dit geeft een beeld van je interactie. Daarmee kun je een keuze maken om je interactie repertoire te veranderen. Maandelijkse opdrachten worden afgewisseld met oefening en gesprekken. Deze worden begeleid door een praktijk coach.

Zo ga je stapsgewijs de situaties die je wilt veranderen aanpakken. In je dagelijkse praktijk vraag je feedback aan anderen. In een gezamenlijk platform vind je hiervoor handvaten en deel je informatie daarover. Yoga, mindfulness en ademhalingsoefeningen ondersteunen je om vanuit rust jezelf te manifesteren.

Deze training werd ontwikkeld door

Gorry Cleven

  • 25+ ervaring ervaring als coach, leer-supervisor, therapeut en trainer
  • Schreef het Handboek voor trainersacteurs
  • Ontwerper van het Teamraster, dialoogkaarten voor teams
  • Ook online betrokken, ervaringsgericht, met oog voor detail
Lees meer

Kijken

6 x 10 minuten

Lezen

9 x 20 minuten

Doen

6 x 15 minuten

Coaching

3 x 30 minuten

Duur

6 maanden

Dit vinden onze klanten van ons

Inge Keijers
Inge Keijers
16:48 05 Jul 21
Een online intervisie training gevolgd bij Gorry.Veel oefenmogelijkheden en veel variatie in de lesdagen. Gorry is een zeer professionele en prettige trainer die ruime ervaring heeft binnen het werkveld van professionele begeleiding ( supervisie, intervisie, coaching etc).
Matthijske Verseput
Matthijske Verseput
07:59 05 May 21
Ik krijg via In Scene, Super Visie en Intervisie met ons bedrijf. Zo willen we de kwaliteit waarborgen van onze dienstverlening.Gorry denkt goed mee en levert aan ons een goede kwaliteit van intervisie waarbij je na elke sessie denkt. "Zo deze sessie heeft me weer goed aan het denken gezet!"Waardoor je weer anders tegen de situatie aan kijkt.De manier van aanpak geeft je nieuwe inzichten. Waardoor je weer verder kunt.De werkwijze van In Scene is zeer professioneel van opzet. Het is zeer prettig en veilig.Ook in Corona tijd zijn de sessies doorgegaan. Gelukkig ging dit via beeldbellen of bellen.Super blij met In Scene. Ga zo door.Groetjes MarkMark Jager Coaching.
Mark Jager
Mark Jager
12:11 26 Apr 21
Ik ben blij dat ik Gorry enkele jaren geleden als leer-supervisor ben tegen gekomen. Zij heeft mij op een fijne manier laten groeien tot de supervisor die ik nu ben. Tijden de leer-supervisie heb ik inhoudelijk stevige stappen gemaakt en heb ik inzicht gekregen in mijzelf en mijn kijk op leren en ontwikkelen.Gorry heeft iedere bijeenkomst goed in de gaten gehad wat mijn leerbehoefte was en daar prima op ingespeeld. Zij verstaat de kunst om door het stellen van vragen haar supervisant tot inzichten te laten komen.Naast de hoge kwaliteit van haar werk, is Gorry een prettige en toegankelijke persoonlijkheid met aandacht, betrokkenheid, nuchterheid en focus.
Yvon Dentener
Yvon Dentener
15:33 10 Apr 21
Ik heb bijna 2 jaar geleden de training 'Intervisietraining' bij 'In Scène" van Gorry Cleven in Eindhoven gedaan. Ik had enige theorie over begeleide intervisie op de Post-HBO-Supervisie op de CHE gehad, maar dat was niets vergeleken bij wat Gorry te bieden. Ze gaf veel informatie over intervisie en teamcoaching. Bovenal hebben we veel geoefend in de groep. Het was verrijkend, en geeft me nu in de praktijk een stevige basis.
Mieke de Borst
Mieke de Borst
10:08 09 Apr 21
Goede supervisie gehad van Gorry Cleven. De combinatie van haar betrokkenheid en ervaring in het vakgebied zorgden ervoor dat ze me op een persoonlijke en deskundige manier kon helpen bij mijn leerproces en verdere ontwikkeling als therapeut. Combinatie van gerichte en verdiepende vragen en ervaringsgerichte oefeningen werkten bij mij erg verhelderend! Nogmaals dank hiervoor Gorry :).
Charlotte van Tiggelen
Charlotte van Tiggelen
09:33 31 Mar 21


Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen


Kennismaken? Plan een koffiemoment