Emotionele en mentale veerkracht

€240,- incl. 21% BTW

Mijn emoties overspoelen me steeds vaker. Daardoor voel ik me onzeker en labiel. Blijf ik piekeren en slaap slecht. Tijdens deze training staan je emoties centraal. Gedurende 6 maanden ontvang je maandelijks opdrachten om je emoties en je neiging te herkennen. Je pakt de invloed van emoties op je denken en handelen aan. Positieve ervaringen opdoen spelen een belangrijke rol in het veranderingsproces.

Krijg toegang

Regie over je emoties

Het leren hanteren van emoties helpt je minder overspoelt te raken, weer regie te krijgen over je emoties en je leven. Je denken, voelen en handelen komt beter in balans. Je ervaart duidelijke grenzen en bent in staat deze aan te geven.

Gedurende 6 maanden ontvang je maandelijks gerichte opdrachten. Je bespreekt deze met een maatje. Jullie worden ondersteund in het geven en ontvangen van feedback. In een gezamenlijk platform deel je informatie. Yoga, mindfulness en ademhalingsoefeningen ondersteunen je met oefeningen.

Deze training werd ontwikkeld door

Gorry Cleven

  • 25+ ervaring ervaring als coach, leer-supervisor, therapeut en trainer
  • Schreef het Handboek voor trainersacteurs
  • Ontwerper van het Teamraster, dialoogkaarten voor teams
  • Ook online betrokken, ervaringsgericht, met oog voor detail
Lees meer

Kijken

3 x 10 minuten

Lezen

6 x 30 minuten

Doen

6 x 10 minuten

Duur

6 maanden

Dit vinden onze klanten van ons

Inge Keijers
Inge Keijers
16:48 05 Jul 21
Een online intervisie training gevolgd bij Gorry.Veel oefenmogelijkheden en veel variatie in de lesdagen. Gorry is een zeer professionele en prettige trainer die ruime ervaring heeft binnen het werkveld van professionele begeleiding ( supervisie, intervisie, coaching etc).
Matthijske Verseput
Matthijske Verseput
07:59 05 May 21
Ik krijg via In Scene, Super Visie en Intervisie met ons bedrijf. Zo willen we de kwaliteit waarborgen van onze dienstverlening.Gorry denkt goed mee en levert aan ons een goede kwaliteit van intervisie waarbij je na elke sessie denkt. "Zo deze sessie heeft me weer goed aan het denken gezet!"Waardoor je weer anders tegen de situatie aan kijkt.De manier van aanpak geeft je nieuwe inzichten. Waardoor je weer verder kunt.De werkwijze van In Scene is zeer professioneel van opzet. Het is zeer prettig en veilig.Ook in Corona tijd zijn de sessies doorgegaan. Gelukkig ging dit via beeldbellen of bellen.Super blij met In Scene. Ga zo door.Groetjes MarkMark Jager Coaching.
Mark Jager
Mark Jager
12:11 26 Apr 21
Ik ben blij dat ik Gorry enkele jaren geleden als leer-supervisor ben tegen gekomen. Zij heeft mij op een fijne manier laten groeien tot de supervisor die ik nu ben. Tijden de leer-supervisie heb ik inhoudelijk stevige stappen gemaakt en heb ik inzicht gekregen in mijzelf en mijn kijk op leren en ontwikkelen.Gorry heeft iedere bijeenkomst goed in de gaten gehad wat mijn leerbehoefte was en daar prima op ingespeeld. Zij verstaat de kunst om door het stellen van vragen haar supervisant tot inzichten te laten komen.Naast de hoge kwaliteit van haar werk, is Gorry een prettige en toegankelijke persoonlijkheid met aandacht, betrokkenheid, nuchterheid en focus.
Yvon Dentener
Yvon Dentener
15:33 10 Apr 21
Ik heb bijna 2 jaar geleden de training 'Intervisietraining' bij 'In Scène" van Gorry Cleven in Eindhoven gedaan. Ik had enige theorie over begeleide intervisie op de Post-HBO-Supervisie op de CHE gehad, maar dat was niets vergeleken bij wat Gorry te bieden. Ze gaf veel informatie over intervisie en teamcoaching. Bovenal hebben we veel geoefend in de groep. Het was verrijkend, en geeft me nu in de praktijk een stevige basis.
Mieke de Borst
Mieke de Borst
10:08 09 Apr 21
Goede supervisie gehad van Gorry Cleven. De combinatie van haar betrokkenheid en ervaring in het vakgebied zorgden ervoor dat ze me op een persoonlijke en deskundige manier kon helpen bij mijn leerproces en verdere ontwikkeling als therapeut. Combinatie van gerichte en verdiepende vragen en ervaringsgerichte oefeningen werkten bij mij erg verhelderend! Nogmaals dank hiervoor Gorry :).
Charlotte van Tiggelen
Charlotte van Tiggelen
09:33 31 Mar 21


Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen


Kennismaken? Plan een koffiemoment