Persoonlijke identiteit

Ik herken mezelf niet meer in wat ik doe, haal geen plezier en energie meer uit de dingen die ik doe. Ik weet niet meer waarvoor ik sta en twijfel steeds vaker aan mezelf. Het lijkt alsof het gras onder je voeten weggehaald wordt, alsof de bodem onder me verdwijnt.

Misschien is er iets aantoonbaars aan vooraf gegaan. Maar even vaak gaat dit proces langzamerhand. Raakt je van jezelf verwijderd. Herken je jezelf niet meer.

Professionele identiteit

Ik kom in een spanning terecht. Ik worstel met mijn gedachten en gevoelens tussen de eisen in mijn baan en wat ik persoonlijk voel. Ik voel me gestrest en functioneer niet meer op mijn best.

In deze training brengen je je persoonlijke en professionele identiteit in evenwicht. Je professionele identiteit is opgebouwd uit persoonlijke elementen, beroepselementen en organisatie elementen. In dat spanningsveld ontwikkel je je professionele identiteit.

Jezelf manifesteren in de samenwerking

Ik heb het gevoel dat er een conflict ontstaat als ik voor mezelf opkom. Zowel thuis als op mijn werk loop ik hierin vast. Daarom blijf ik het de ander naar de zin maken. Of: in mijn communicatie loop ik te vaak voor de troepen uit. Anderen vinden mij dominant en soms ook agressief. Voor deze training vul je het interpersoonlijk profiel in en laat je anderen dit over jou invullen. Dit geeft een beeld van je interactie.

Emotionele en mentale veerkracht

Mijn emoties overspoelen me steeds vaker. Daardoor voel ik me onzeker en labiel. Blijf ik piekeren en slaap slecht. Tijdens deze training staan je emoties centraal. Gedurende 6 maanden ontvang je maandelijks opdrachten om je emoties en je neiging te herkennen.

Omgaan met lastig gedrag

De training is specifiek ontwikkeld voor Mies & Partners en geaccrediteerd voor bewindvoerders, advocaten en juristen. Deze training staat ook open voor andere professionals. In deze training leer je te communiceren met mensen die in de war zijn, een verstandelijke beperking hebben of een persoonlijkheidsproblematiek.

Persoonlijk leiderschap

De stem van anderen laat ik teveel doorlinken in mijn overwegingen en besluiten. Daardoor kom ik ver van mezelf te staan. Ik ben daar niet gelukkig mee. Persoonlijk leiderschap gaat over je innerlijke stem. Stem geven aan ja passie, je talent, je behoeften en je waarden. Jezelf transformeren we tot een zelfstandige en veerkrachtige persoonlijkheid.

Neem contact op