Skip to main content

Me trainingen

Persoonlijke identiteit

Ik herken mezelf niet meer in wat ik doe, haal geen plezier en energie meer uit de dingen die ik doe. Ik weet niet meer waarvoor ik sta en twijfel steeds vaker aan mezelf. Het lijkt alsof het gras onder je voeten weggehaald wordt, alsof de bodem onder me verdwijnt.

Misschien is er iets aantoonbaars aan vooraf gegaan. Maar even vaak gaat dit proces langzamerhand. Raakt je van jezelf verwijderd. Herken je jezelf niet meer.

Professionele identiteit

Ik kom in een spanning terecht. Ik worstel met mijn gedachten en gevoelens tussen de eisen in mijn baan en wat ik persoonlijk voel. Ik voel me gestrest en functioneer niet meer op mijn best.

In deze training brengen je je persoonlijke en professionele identiteit in evenwicht. Je professionele identiteit is opgebouwd uit persoonlijke elementen, beroepselementen en organisatie elementen. In dat spanningsveld ontwikkel je je professionele identiteit.

Teamcoaching, teamontwikkeling

Jezelf manifesteren in de samenwerking

Ik heb het gevoel dat er een conflict ontstaat als ik voor mezelf opkom. Zowel thuis als op mijn werk loop ik hierin vast. Daarom blijf ik het de ander naar de zin maken. Of: in mijn communicatie loop ik te vaak voor de troepen uit. Anderen vinden mij dominant en soms ook agressief. Voor deze training vul je het interpersoonlijk profiel in en laat je anderen dit over jou invullen. Dit geeft een beeld van je interactie.

Omgaan met lastig gedrag

De training is specifiek ontwikkeld voor Mies & Partners en geaccrediteerd voor bewindvoerders, advocaten en juristen. Deze training staat ook open voor andere professionals. In deze training leer je te communiceren met mensen die in de war zijn, een verstandelijke beperking hebben of een persoonlijkheidsproblematiek.

Neem contact op