Skip to main content

Linda Sibrandi

Over Linda Sibrandi

Ik ben Linda Sibrandi. Yoga- en pilates docent, Mind-Walk trainer en coach vernieuwend coachen. Ik woon in Rotterdam Schiebroek, ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam geweest als research analist. Eind 2017 heb ik afscheid genomen van mijn werk in het laboratorium.

Na een periode van frustratie, met gevolgen voor mijn functioneren, kwam ik tot de conclusie dat het mijn plek niet meer was. Tuurlijk kon ik werken aan mezelf, maar zoals in mijn woorden van toen “dan ben ik mezelf niet meer”.

Het heeft me nog een aantal maanden gekost om te begrijpen wat ik voelde. Samen met een coach kwam ik erachter dat het bedrijf waar ik werkte en ik niet meer bij elkaar pasten. We waren beide veranderd, gegroeid, elk in een andere richting. En zo kwam in juni 2017 het definitieve besluit om weg te gaan.Ik nam afscheid met een Frozen taart en de woorden Let it go, want door dit los te laten, heb ik ruimte gekregen voor wat Zen by Nature is geworden. Een plek waar ik ook andere mensen wil laten ervaren wie ze zijn en hoe het is om te bewegen vanuit je eigen mogelijkheden.

Zen by Nature

Zen by Nature is ontstaan vanuit mijn passie voor bewegen en mijn interesse om dit met andere mensen te delen. Jaren heb ik groepslessen gegeven in sportscholen naast mijn werk in het laboratorium. Yogalessen volgde ik om soepel te blijven. Vanaf 2014 ben ik me meer gaan verdiepen in yoga.

Van een fysieke oefening, waarbij ik probeerde de houdingen zo goed mogelijk te doen, ontdekte ik na verloop van tijd dat wanneer ik de houdingen aanpaste aan mijn eigen mogelijkheden me dit meer ruimte gaf. Dit gaf verdieping, in de houding, maar vooral in mijzelf. Op de mat kan ik mezelf ervaren en ontdekken wat goed is voor mij.

Onderzoek noem ik dat, met een knipoog naar mijn oude werk. Ik blijf fascinerend vinden om te ontdekken hoe me dat steeds weer tot nieuwe inzichten brengt.
Het is fijn om dat te delen met anderen in de lessen. Op de yogamat of buiten in de natuur tijdens een Mind-Walk.

Samen op pad om ieder onze eigen weg te vinden, zodat je uiteindelijk kan zijn wie je bent.

parallelprocessen

Kenmerken Linda Sibrandi

Enthousiast

dat gevoel alsof er van binnen een vlammetje gaat branden als ik iets doe waar ik heel blij van wordt of iets ontdek. Dit enthousiasme delen doe ik graag, niet alleen voor yoga.

Onderzoekend

ik ben nieuwsgierig en houd ervan om uit te zoeken hoe iets zit, waar het vandaan komt en wat het doet. Met soms verrassende inzichten en resultaten. Niet voor niets ben ik onderzoeksanalist geworden in het laboratorium. Inmiddels ligt dat alweer een aantal jaar achter me en doe ik nu onderzoek op mijn yogamat.

Flexibel

dat betekent niet dat ik me zomaar dubbel kan vouwen. Het gaat over het denken in mogelijkheden, of zoals ik vaak zeg 'there is always a way'. Meebewegen met wat komt en dat vinden wat past, voor jou.

Gelijkwaardig

iedereen is uniek en toch zijn we diep van binnen allemaal gelijk. We willen allemaal uiteindelijk hetzelfde. Ieder komt daar op zijn of haar eigen manier. Het een is niet beter dan het ander.

Doen + ervaren + reflecteren = veranderen