Skip to main content

Welkom

In Scene heeft een nieuw online leerplatform ontwikkeld: ME-WE E-learning. Waar je onze trainingen ook online kunt volgen, of virtueel coaching of supervisie kunt krijgen.

We combineren online inhoud met praktische oefeningen uit de yoga, mindfulness en het lichaamswerk. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in onze trainingen. Daarmee spreken we niet alleen je cognitie aan, maar ook je emotionele, fysieke een sociale aspecten. Die combinatie is van belang voor wie we zijn. Door die aspecten te combineren, leveren we echt maatwerk.

Je kunt bij ons als persoon terecht, maar ook bedrijven kunnen we maatwerk bieden. Bijvoorbeeld met trainingen voor samenwerking, interactie of teamontwikkeling.

Maak kennis met ons team

Wij zijn een team van drie. Ieder met een eigen passie en talent. Daarover lees je meer in onze volgende nieuwsbrieven. Voor nu onze namen en gezichten.

Gorry Cleven

Oprichter van In Scène en ME-WE E-learning, met ervaring als leer-supervisor, intervisor, gecertificeerde coach, trainer en therapeut

Linda Sibrandi

Yoga en pilatus docent, mindwalk trainer en coach vernieuwend coachen.

Çigdem Çinar

Beeldend therapeut, kickboks- en mindfulness trainer.

Waar staan we voor?

Voor ons is ieder mens goed zoals hij is. Alleen soms is dat besef bij iemand naar achteren geschoven. Je kunt dan bijvoorbeeld voor situaties staan waarin je liever anders zou communiceren. Wij helpen je daar bewust van te zijn en te blijven. Aandachtig en opmerkzaam, jezelf gewaar zijn, zonder oordeel je waarde vinden.

Wij staan voor zonder oordeel onderzoeken. Je hebt alle kennis en ervaring in huis. Deze gaan we bewust activeren en inzetten, door te ervaren en reflecteren. Door actie op cognitief, emotioneel, fysiek en sociaal niveau, kom je tot inzicht en gedragsverandering. Stapsgewijs nemen we je mee in een training, met inzicht gevende opdrachten en ervaringsgerichte oefeningen. Ook organiseren we feedback. We zoeken samen uit wat bij jou past.

Samenwerking

Voor Mies en Partner https://mies-partners.nl verzorgen we de training Omgaan met mensen met psychische aandoeningen. Dit om de dienstverlening door bewindvoerders en advocaten te optimaliseren. Deze trainingen zijn geaccrediteerd door de NOvA en de WSNP

Planning

Twee keer per jaar verzorgen we de training intervisie begeleider. Deze training bevat naast de online lessen, 3 dagdelen waarin we met maximaal 8 deelnemers praktisch oefen, dieper ingaan op de methodiek en je rol als intervisiebegeleider. Deze trainingen verzorgen we ook incompany.

Geplande bijeenkomsten:

  • Najaar 2021: 5 november, 26 november en 17 december
  • Voorjaar 2022: 16 maart, 13 april en 11 mei
  • Najaar 2022: 12 oktober, 9 november en 14 december

Accreditaties

De training Intervisie begeleider  is geaccrediteerd door de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, SKJ, Registerplein, LVSC en in aanvraag bij de FVB.

Zomer actie

In de maanden juni, juli en augustus is na inschrijving is de training intervisie methodiek online gratis beschikbaar.

Veel plezier

Like ons op LinkedIn, Instagram en geef je op voor onze nieuwsbrief

https://www.linkedin.com/company/10891538/admin/

https://www.instagram.com/gorrycleven/

Laat een reactie achter