Skip to main content

Teamcoaching

Begeleide intervisie door Gorry Cleven of via ME-We E-learning biedt structuur, overzicht en inzicht door reflectie op het eigen handelen

Training Teamcoaching met gratis Teamraster

€ 645,- incl. 21% BTW

De training Teamcoaching met het Teamraster bestaat uit 2 online groepsbijeenkomsten, 3 individuele coachmomenten en een online leeromgeving die je met literatuur en verwerkingsopdrachten meeneemt in het je eigen maken van vaardigheden om de teamontwikkeling te begeleiden.

De groepsbijeenkomsten staan gepland op:

 • vrijdagen:  9 juni en 30 juni – telkens van 09.30 – 13.30 uur
 • de 3 coachmomenten worden individueel gepland

Accreditaties voor de LVSC, ST!R zijn aangevraagd.

Schrijf je nu in

Over de online training

In deze online training leer je de basis van teamontwikkeling. Je leert een analyse te maken voor en met je team. Daarbij maak je gebruik van zes thema’s die in het Teamraster uitgewerkt zijn. Je leert naar ieders bijdrage in de samenwerking te kijken en hoe je de diverse talenten in je team kunt inzetten en versterken.

Het Teamraster is een spel met 60 dialoogkaarten. Dit spel ontvang je als deelnemer. Wil je meer leren over teams dan is mijn boek Teams in welzijn en gezondheidszorg Ontwikkeling en begeleiding nog steeds te bestellen.

De zes thema’s zijn:

 • missie, visie, doelstellingen
 • taken en rollen
 • procedures en afspraken
 • cultuur en communicatie
 • emoties en meningsverschillen
 • persoonlijke patronen
Online Training Intervisie Begeleiding
Online Training Intervisie Begeleiding

Dit ga je leren

Tijdens deze online training leer je over teamontwikkeling en hoe je als team kunt groeien naar een volgende ontwikkelingsfase. Je leert over de dynamiek die in een team ondergronds speelt en de samenwerking beïnvloed. Je krijgt zicht op persoonlijke dynamieken die een rol spelen in de samenwerking. Concreet leer je over:

 • de basisbehoeften in groepen en samenwerken
 • groepsdynamiek met de boven en onderstroom
 • de verschillende fasen in teams
 • het functie van crisis in groei
 • het bevorderen van openheid en reflectie
 • onderscheid formele en informele processen
 • eigenaarschap en rollen in een teams
 • feedback geven en veiligheid waarborgen
 • het teamraster gebruiken in de samenwerking

Deze training werd ontwikkeld door

Gorry Cleven

 • 25+ ervaring ervaring als coach, leer-supervisor, therapeut en trainer
 • Schreef het Handboek voor trainersacteurs
 • Ontwerper van het Teamraster, dialoogkaarten voor teams
 • Ook online betrokken, ervaringsgericht, met oog voor detail
Lees meer

Kijken

1 x 20 minuten

Lezen

6 x 10 minuten

Doen

6 x 15 minuten

Duur

6 maanden

Dit vinden onze klanten van ons

De online training Stralend Falen intervisiemethode heb ik ervaren als een toegankelijke, kleinschalige training met ruimte voor individuele aandacht en diepgang. Tijdens de training de methodiek zelf kunnen ervaren waardoor deze direct toepasbaar is in de praktijk.
Harry Voskuilen
Harry Voskuilen
07:33 02 Jul 24
Professionele, waardevolle, prettige en persoonlijke supervisiebegeleiding ervaren: bedankt!
harveysalden
harveysalden
11:59 06 Sep 23
Vond het een erg prettig, persoonlijk en leerzaam supervisietraject. Waarin Gorry geholpen heeft mij als persoon en therapeut te laten groeien. Heel waardevol!
Gitte Hoezen
Gitte Hoezen
14:00 05 Sep 23
Bedankt voor de interessante training, Gorry Cleven! Ik kan Me-We E-learning van harte aanbevelen: de slimme mix van theorie, inspirerende artikelen, experimenteren in de praktijk van vaardigheden en samen opdoen van ervaringen tijdens de online bijeenkomsten vond ik enorm verrijkend en direct in de praktijk toepasbaar. Kortom, helemaal top!
Anezka van de Weg
Anezka van de Weg
11:06 23 Jan 23
Annemarieke Kraaij
Annemarieke Kraaij
15:22 24 Jun 22
Deze intervisietraining zit heel goed in elkaar (is ook LVSC-geaccrediteerd), is gevarieerd en laat je bouwen aan je professionaliteit als intervisor. De persoonlijke en professionele begeleiding van Gorry Cleven (in de training maar ook daarnaast in de coachgesprekken) heb ik als inspirerend en van hoge kwaliteit ervaren. Een must voor iedereen die zich wil professionaliseren als intervisor!
Hennie Huijing
Hennie Huijing
20:01 18 Jan 22
Ik heb in het najaar van 2021 deelgenomen aan de training voor het Begeleiden van Intervisies. Het was leerzaam en inspirerend. Mijn medecursisten waren ervaren en deskundige begeleiders, zodat ik wat kon halen en brengen! Gorry is een prettige en deskundige trainer. Zeker een aanrader om deel te nemen aan deze training.
Sjakkelien Marlet
Sjakkelien Marlet
15:22 17 Jan 22
Deze intervisietraining stáát met het steevaste Gorry Cleven-vakmanschap. Online & persoonlijk en met absolute betrokkenheid.
Mo van Hal
Mo van Hal
16:41 10 Jan 22
Inge Keijers
Inge Keijers
16:48 05 Jul 21
Een online intervisie training gevolgd bij Gorry.Veel oefenmogelijkheden en veel variatie in de lesdagen. Gorry is een zeer professionele en prettige trainer die ruime ervaring heeft binnen het werkveld van professionele begeleiding ( supervisie, intervisie, coaching etc).
Matthijske Verseput
Matthijske Verseput
07:59 05 May 21
Ik krijg via In Scene, Super Visie en Intervisie met ons bedrijf. Zo willen we de kwaliteit waarborgen van onze dienstverlening.Gorry denkt goed mee en levert aan ons een goede kwaliteit van intervisie waarbij je na elke sessie denkt. "Zo deze sessie heeft me weer goed aan het denken gezet!"Waardoor je weer anders tegen de situatie aan kijkt.De manier van aanpak geeft je nieuwe inzichten. Waardoor je weer verder kunt.De werkwijze van In Scene is zeer professioneel van opzet. Het is zeer prettig en veilig.Ook in Corona tijd zijn de sessies doorgegaan. Gelukkig ging dit via beeldbellen of bellen.Super blij met In Scene. Ga zo door.Groetjes MarkMark Jager Coaching.
Mark Jager
Mark Jager
12:11 26 Apr 21
Ik ben blij dat ik Gorry enkele jaren geleden als leer-supervisor ben tegen gekomen. Zij heeft mij op een fijne manier laten groeien tot de supervisor die ik nu ben. Tijden de leer-supervisie heb ik inhoudelijk stevige stappen gemaakt en heb ik inzicht gekregen in mijzelf en mijn kijk op leren en ontwikkelen.Gorry heeft iedere bijeenkomst goed in de gaten gehad wat mijn leerbehoefte was en daar prima op ingespeeld. Zij verstaat de kunst om door het stellen van vragen haar supervisant tot inzichten te laten komen.Naast de hoge kwaliteit van haar werk, is Gorry een prettige en toegankelijke persoonlijkheid met aandacht, betrokkenheid, nuchterheid en focus.
De Buurtmediator
De Buurtmediator
15:33 10 Apr 21
Ik heb bijna 2 jaar geleden de training 'Intervisietraining' bij 'In Scène" van Gorry Cleven in Eindhoven gedaan. Ik had enige theorie over begeleide intervisie op de Post-HBO-Supervisie op de CHE gehad, maar dat was niets vergeleken bij wat Gorry te bieden. Ze gaf veel informatie over intervisie en teamcoaching. Bovenal hebben we veel geoefend in de groep. Het was verrijkend, en geeft me nu in de praktijk een stevige basis.
Mieke de Borst
Mieke de Borst
10:08 09 Apr 21
Goede supervisie gehad van Gorry Cleven. De combinatie van haar betrokkenheid en ervaring in het vakgebied zorgden ervoor dat ze me op een persoonlijke en deskundige manier kon helpen bij mijn leerproces en verdere ontwikkeling als therapeut. Combinatie van gerichte en verdiepende vragen en ervaringsgerichte oefeningen werkten bij mij erg verhelderend! Nogmaals dank hiervoor Gorry :).
Charlotte van Tiggelen
Charlotte van Tiggelen
09:33 31 Mar 21


Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen


Kennismaken? Plan een koffiemoment